برگزاری اولین نمایشگاه اختصاصی توانمندی ها و دستاوردهای مراکز علمی کاربردی کشور در ربع قرن فعالیت دانشگاه

۱۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۴۰۰ اسلایدر اخبار
وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه جامع علمی- کاربردی یکی از دانشگاه‌های مهارتی و کاربردی وزارت علوم است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران، دکتر محمد فرهادی امروز در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی که در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی بر حسب نیاز در رشته‌های مختلف صنعتی، خدماتی، هنری، کشاورزی و غیره آموزش‌هایی را ارائه می‌دهد، به طوری که اکثر این رشته‌ها کاربردی هستند و فارغ‌التحصیلان مراکز این دانشگاه به صورت مهارتی تربیت می‌شوند و در بسیاری از مواقع پژوهش‌های آنها به تولید محصول منجر می شود.

وی در ادامه بر ضرورت تقویت رشته‌های علمی- کاربردی تاکید کرد و گفت: براساس برنامه ششم توسعه، اقتصاد دانش‌بنیان و رشته‌های مهارتی باید تقویت شده و مورد توجه قرار بگیرند. وزیر علوم گفت: بنابراین لازم است دانشگاه جامع علمی - کاربردی را که یک دانشگاه مهارتی است، بیش‌از پیش مورد حمایت قرار دهیم و برای تبدیل دستاوردهای مراکز علمی -کاربردی به محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم وفناوری و مراکز رشد بیشتری را دایر کنیم.

دکتر فرهادی در خصوص کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو در برخی مراکز این دانشگاه گفت: این دانشگاه بر اساس نیاز می‌تواند به چندین فرم دانشجو پذیرش کند.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه می تواند پذیرش‌های مقطعی داشته باشد و در چند دوره آموزش‌های لازم را ارائه دهد که این اقدام می‌تواند آزاد یا از طریق دستگاه‌های اجرایی کشور باشد، گفت: بر این اساس حتی کارمندان دولت هم می‌توانند دراین دانشگاه تحصیل کنند و یا اینکه افراد می‌توانند برای کسب مهارت و شغل به صورت آزاد وارد این دانشگاه شوند.

وزیر علوم افزود: ما می‌توانیم تعداد شغل‌های کشور را تا ۱۴ هزارشغل افزایش دهیم و با توجه به اینکه بسیاری از مشاغل نیازمند داشتن مهارت هستند و باید دوره‌های آموزشی لازم طی شوند، دانشگاه جامع علمی - کاربردی در حال حاضر این مشاغل را شناسایی کرده و در حال تدوین برنامه آموزش آن‌ها است.

گفتنی است وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پس از افتتاح نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانشگاه جامع علمی – کاربردی از تعدادی از غرفه های این دانشگاه از جمله از غرفه های مراکز علمی – کاربردی مازندران بازدید کرد.

آقای دکتر امید ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بزرگ حداد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر موسی زاده مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری، دکتر علا مدیرکل سنجش و آزمون و دکتر جعفری ریاست واحد استانی مازندران  نیز از غرفه های مراکز مازندران بازدید کردند و از دستاوردهای مراکز رونمایی شد.

در حاشیه نمایشگاه، کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جهت ارائه مشاوره به مراجعان راه اندازی گردید.