برگزاری سومین گردهمایی روسای واحدهای استانی در کرج

۰۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۴۰۸ اسلایدر اخبار
برگزاری سومین گردهمایی روسای واحدهای استانی در کرج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران ، سومین گردهمایی رؤسای استانی دانشگاههای علمی – کاربردی کشور در پردیس کشاورزی کرج برگزار شد.

در آستانه هفته دولت و همزمان با سالروز ازدواج فرخنده و بهجت آفرین حضرت امیرالمومنین علیه السلام و بانوی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها سومین گردهمایی واحد استانی با حضور دکتر محمد حسین امید، استاندار البرز و جمعی از رؤسای مراکز استانی و اساتید مراکز علمی - کاربردی البرز در پردیس کشاورزی برگزار شد.

دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تأکید بر کیفی‌سازی برنامه‌های جامع علمی کاربردی که در بعضی استانها به خوبی صورت گرفته است، اظهار داشت: امسال ثبت نام‌های مراکز به موقع انجام شد. مقطع کاردانی علمی کاربردی به اتمام رسید و کارشناسی همچنان در حال انجام است که در صورت نیاز تمدید خواهد شد. وی این امر را به فال نیک گرفت و تأکید کرد همانطور که به نظم در ثبت‌نام رسیدیم، باید به نظم در آغاز کلاسها نیز برسیم که یکی از خواسته‌های مهم مراکز می‌باشد.

وی به ثبت نام در بهمن‌ماه سال جاری نیز اشاره کرد و گفت: بهمن ماه امسال هم پذیرش خواهیم داشت و هم تلاش خواهیم کرد مسیر مأموریت گرایی را افزایش دهیم. وی وضعیت پذیرش استانها را یکسان ندانست و میانگین ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاههای علمی – کاربردی سراسر کشور را 20 درصد عنوان کرد.

دکتر امید به حذف دوره پیش دانشگاهی در آینده نزدیک اشاره و عنوان کرد: سال آینده به دلیل حذف دوره پیش‌دانشگاهی عملا ورودی از آموزش و پرورش نداریم لذا شایسته است وضعیت کیفیت‌گرایی و آموزشهای لازم کاربردی را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: این موضوع در کنار چالشی که برای ما ایجاد می‌کند، فرصتی نیز بوجود می‌آورد که در راه اصلاح مسیر خود با استفاده از زمان و پتانسیل کافی که داریم بهترین‌ها را انتخاب کنیم.

دکتر امید با بیان اینکه سطح دانشگاه جامع علمی – کاربردی از سطح استاندارد هم بالاتر است تأکید کرد با یک بازنگری کلی در تشخیص نیاز متقاضیان می‌توان رشته‌های جدیدی را تعریف و تبیین کرد. اگر در این زمینه با کمبود اساتید هم مواجه شدیم با بازنگری‌های صورت گرفته می‌توانیم برای بهمن ماه امسال یا سال آینده فراخوانی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور همچنین به تقویت زیرساختها و سطح کیفی و کمی مراکز نیز تأکید کرد و اظهار داشت: هر مرکز یک تعریف جامع و مشخصی دارد و باید این حداقل‌ها در تمامی مراکز رعایت شود و امید است که در سال تحصیلی 96- 97 تمام مراکز علمی – کاربردی از این امتیازات و ظرفیت‌ها برخوردار باشند.

وی در ادامه به تداخلاتی که در عملکرد و نوع فعالیت بعضی مراکز دولتی و غیر دولتی بوجود آمده بود، اشاره کرد . اظهار داشت: بعد از بررسی‌های صورت گرفته قرار شد مراکز وابسته به موسسات، طبق روال قبل زیر نظر موسسات و واحدها فعالیت کنند و مراکز غیر دولتی که زیر نظر موسسات نیستند مستقیما زیر نظر واحدهای استانی قرار گیرند؛ گرچه با تحقق این امر مسئولیت واحدهای استانی سنگین‌تر می شود ولی سبب خواهد شد مراکز از تسهیلات و جایگاه حقوقی محکم‌تری برخوردار شوند.

دکتر سید صاحب سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع – علمی کاربردی البرز ضمن خیر مقدم اظهار داشت: در این روز فرخنده در محیط علمی گرد هم آمده‌ایم که سابقه‌ای طولانی‌تر از دانشگاه تهران دارد و امید است این حرفها در عمل هم به طور ویژه پیگیری شود.