تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان پذیرش در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهر ماه سال 1396

۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۴۱۲ اسلایدر اخبار

پیرو اطلاعیه مورخ 96/05/28 و همچنین انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهر ماه سال 1396، بدین وسیله به اطلاع كلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام می‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی كه تا این تاریخ (96/6/5) برای ثبت‌نام و انتخاب كدرشته محل های تحصیلی اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده است كه متقاضیان بتوانند تا پایان روز شنبه مورخ 96/6/11 نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند. لذا كلیه متقاضیان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام درپذیرش دوره مذكور اقدام نمایند.

ضمناً آن دسته از داوطلبانی كه قبلاً نسبت به ثبت نام و انتخاب كد رشته محل های تحصیلی اقدام نموده اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و یا ویرایش كدرشته محل های انتخابی خود اقدام نمایند.