پیام جناب دکتر جعفری رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان مازندران به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۷- ۱۳۹۶

۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۴۲۴ اسلایدر اخبار
پیام  جناب دکتر جعفری رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان مازندران به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۷- ۱۳۹۶

مقام معظم رهبری
(ما به علم احتیاج داریم. اما به پنجه های کارآمد هم احتیاج داریم . کاربدون علم کم اثر است علم بدون کار بی اثر است)

بدینوسیله آغاز ماه مهر، بهار علم و دانش را حضور جامعه دانشگاهی، بویژه خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی با سابقه ربع قرن فعالیت، اساتید گرانقدر، دانشجویان گرامی بویژه دانشجویان جدیدالورود استان مازندران تبریک و تهنیت عرض می نمایم. همچنین فرصت را مغتنم می دانم از اعضای خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران تقاضا کنم با تلاش و کوشش مضاعف در جهت تعالی آینده جوانان کشور، برآورده شدن مطالبات مردم و نیازهای مهارتی روز جامعه حرکت کنند، به طوری که نتیجه پژوهش ها و برنامه ریزی ها در علوم مختلف ، منتهی به اثر بخشی و حل مشکلات کشور شود، چرا که دانشگاهیان ما می توانند سر منشاء خدمات و برکات زیادی در حوزه ی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور باشند.
لذا همراه با تقارن مبارک هفته دفاع مقدس و مطلع مهر ، با آرمان های امام راحل و شهدای عزیز، تجدید میثاق مینماییم و تلاش می کنیم با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب و سرلوحه قراردادن شعار " اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" در کسب مهارت های مورد نیاز با همیاری شما دانشگاهیان عزیز، کشور را در مسیر رشد و توسعه یاری رسانیم.

( ۱ )