دوره آموزشی توسعه کسب و کارهای اجتماعی توسط واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی توسعه کسب و کارهای اجتماعی

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۸ کد : ۳۷۵۲۴ اخبار
برگزاری دوره آموزشی توسعه کسب و کارهای اجتماعی

این دوره آموزشی برای رابطان کارآفرینی و مسئولین دفاتر کارآفرینی مراکز علمی – کاربردی استان مازندران در 29 آذر ماه سالجاری به میزبانی مرکز علمی – کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی مازندران در قائمشهر برگزار گردید.

60 نفر از رابطان و مسئولین دفاتر کارآفرینی از مراکز علمی - کاربردی استان در این کارگاه آموزشی شرکت کردند.

دکتر احمد فیاض بخش رئیس مرکز رشد رفاه موسسه آموزش عالی بهزیستی و تامین اجتماعی نیز در این کارگاه حضور داشت و در خصوص اهمیت توسعه کسب و کارهای اجتماعی سخن گفت.

در این کارگاه مباحثی در خصوص کسب و کارهای اجتماعی، کارآفرینی اجتماعی، مدل ها و نمونه های در حال اجرا در سایر کشورهای دنیا توسط مدرسان این دوره ارائه گردید.