همایش جایگاه آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۰ کد : ۳۷۷۳۷ اخبار
همایش جایگاه آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی

اولین همایش جایگاه آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی مصادف با دهه مبارک فجر برگزار می گردد.

این همایش با محوریت کسب وکارهای کوچک در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، توسط دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران و با همکاری سازمان بسیج اساتید استان به مرحله اجرا در می آید.

در حاشیه این همایش مراکز علمی – کاربردی استان مازندران محصولات فناورانه و دستاوردهای خود را در نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار می دهند.

همچنین مجموعه کارگاههای آموزشی در حوزه های اصول و مبانی اقتصاد مقاومتی، کسب و کارهای اینترنتی، کسب و کارهای حوزه گردشگری و کسب و کارهای روستایی در حاشیه این جشنواره برای علاقمندان در نظر گرفته شده است.

یادآور می شود این جشنواره 17 بهمن ماه سالجاری و به مدت یک روز در محل مرکز علمی – کاربردی میزبان (بابلسر) برگزار می گردد.