جلسه شورای تعامل و هم اندیشی روسای مراکز علمی کاربردی مازندران

۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۷ کد : ۳۷۷۹۰ اخبار
جلسه شورای تعامل و هم اندیشی روسای مراکز علمی کاربردی مازندران

در این نشست که با حضور روسای مراکز علمی – کاربردی استان برگزار گردید، دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا بانوی دو عالم و تهنیت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گزارشی از آمار پذیرش دانشجو در سنوات گذشته بیان نموده و در خصوص ماموریت گرا شدن کدرشته ها با توجه به رسالت مراکز توضیحاتی ارائه نمودند و بر رعایت قانون و بخشنامه های دانشگاه به ویژه در حوزه آموزش ، تشکیل کلاس ها و  برگزاری مناسب جلسات امتحانی تاکید کردند.

سخنران بعدی حجت السلام قلی پور امام جمعه محترم بابلسر، ضمن تشکر از فعالیت خوب دانشگاه علمی- کاربردی استان از ضرورت توجه به آموزشهای مهارتی مطالبی اظهار داشتند. پس از آن، دکتر بلباسی رئیس بسیج اساتید استان در خصوص اهمیت و جایگاه آموزش های مهارتی سخنانی عرضه داشتند.

در ادامه نشست، جهت معرفی یکی از روسای مراکز علمی کاربردی به عنوان نماینده استان در شورای تعامل و هم اندیشی، رای گیری شد که در نتیجه مهندس خسروی با کسب بیشترین آرا به عنوان نماینده مراکز استان در شورای تعامل و هم اندیشی انتخاب شدند.

سپس، برای برگزاری جشنواره نقش آموزش های مهارتی در اقتصاد مقاومتی که روز سه شنبه مورخه ۱۷ بهمن در مرکز علمی- کاربردی میزبان بابلسر تشکیل می گردد، هماهنگی های لازم و تبادل نظر به عمل آمد.

( ۱ )