برگزاری نمایشگاه دستاوردهای مراکز علمی - کاربردی در بابلسر

۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۳ کد : ۳۷۹۱۱ اخبار
برگزاری نمایشگاه دستاوردهای مراکز علمی - کاربردی در بابلسر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی – کاربردی مازندران، این نمایشگاه به مدت ۱ روز و با حضور بیش از 30 غرفه از دستاوردهای فارغ التحصیلان کلیه مراکز علمی کاربردی مازندران در مرکز علمی کاربردی میزبان شهرستان بابلسر در تاریخ 17/11/96 برگزار شد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران در این ارتباط گفت : هدف از برگزاری این نمایشگاه در حقیقت عرضه و ارائه دستاوردهای مراکز علمی - کاربردی این استان با توجه به کسب و کارهای کوچک بوده است.
دکتر ناصر جعفری افزود : از آنجاییکه که دانش آموختگان مراکز علمی - کاربردی در زمان تحصیل با دانش و مهارت آشنا شده و در حقیقت پس از آمیختگی دانسته های خود، قادر هستند بعد از دانش آموختگی و فارغ التحصیلی برای خود کسب و کار ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه این توانمندی فارغ التحصیلان، یک تفاوت بسیار بارز آموزشهای مهارتی نسبت به آموزشهای نظری هست، افزود: با توجه به مشکل اصلی کشور که بحث کسب و کار و ایجاد اشتغال می باشد، آموزشهای مهارتی توانسته است در بحث اقتصاد مقاومتی و کسب و کارهای کوچک کمک شایانی را به عمل آورد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران در ادامه افزود : پرورش زنبورعسل و تولیدات عسل سالم و طبیعی ، تولید روغن های گیاهی ، عرضه انواع میوه و سبزی خشک ، طراحی دوخت پوشاک ، تولید، نصب و راه اندازی آسانسور ، طراحی مد و لباس ، تولیدات فولادین ذوب آمل، لوازم و قطعات کشاورزی و خدمات و برش لیزری از جمله محصولات و دستاوردهای این دانشگاه بوده است که درغالب غرفه های مختلف در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

دکتر ناصر جعفری در خاتمه گفت: این نمایشگاه در حقیقت بخش کوچکی از توانمندی های آموزش های مهارتی در مراکز علمی کاربردی بوده است که در این شهرستان به نمایش گذاشته شده است.