برگزاری اولین همایش نقش آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۷۹۴۹ اخبار
برگزاری اولین همایش نقش آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی

اولین همایش نقش آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی با محوریت کسب و کارهای کوچک 17 بهمن ماه سالجاری در بابلسر برگزار شد.
این همایش به همت دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران و همکاری بسیج اساتید استان در مرکز علمی – کاربردی میزبان - مجموعه توریستی تفریحی میزبان بابلسر- برگزار گردید.
دکتر احمدرضا پیش بین مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی – کاربردی، دکتر امیر منصور طهرانچیان عضو هیئت علمی دانشگاه منتخب استان (کارشناس اقتصاد مقاومتی) و دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران، از سخنرانان این همایش بودند.
دکتر جعفری، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در جشنواره و تسلیت ایام فاطمیه و تبریک و تهنیت ایام مبارک دهه فجر ، گزارشی از وضعیت پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان مازندران ارائه نمودند و موفقیت دانشگاه جامع در پذیرش دانشجو را مبین اعتماد جامعه و خانواده های محترم به نظام آموزشی مهارتی دانست و مجموعه فعالیت هایی که در یکسال گذشته در دانشگاه در جهت کیفی سازی آموزش و مهارت انجام گرفته است را در این موفقیت تاثیرگذار بر شمرد و تاکید نمود بروزرسانی فعالیت ها امری ضروری در استمرار موفقیتهای یکسال گذشته دانشگاه می باشد.

دکتر پیش بین در رابطه با اهمیت نظام مهارتی در توسعه کشور متذکر شد، دانشگاه علمی کاربردی با توجه به ماهیت مهارتی بودن می تواند در راستای پیشبرد منویات رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال که از مشکلات اصلی کشور می باشد، نقش بسزایی ایفا کند بطوریکه علی رغم آنکه سایر دانشگاهها سیر نزولی در جذب دانشجو داشته اند، دانشگاه علمی کاربردی با افزایش پذیرش مواجه بوده است و این اتفاق بدلیل سیاستگذاری دانشگاه برای کیفی سازی مراکز بوده است.
ضمنا دانشگاه جامع همواره سعی داشته تا با انجام فعالیتهای فرهنگی به ابعاد مختلف دانشجویان توجه داشته و یکی از دانشگاههایی بوده که در دفاع از کشور در اهدای شهدای مدافع حرم تاثیر بسزایی داشته است.

دکتر طهرانچیان با بیان اینکه برای اقتصاد ایران جایگاه نخست علمی، فرهنگی و اقتصادی در منطقه در افق برنامه ۱۴۰۴ ترسیم شده است. برای دستیابی به این اهداف نیازمند شتاب در رشد اقتصادی هستیم. تاکید مقام رهبری در هدف گذاری و نام گزاری سال های اخیر ، مبین همین منظور است. در همین راستا نگاه نو به اقتصاد مقاومتی ، تعمیق سرمایه فیزیکی و انسانی است. علاوه بر کنترل واردات، بهینه سازی مخارج مصرفی بخش خصوصی و دولتی و کاهش اتکا به عواید نفتی، رویکرد این سخنرانی تاکید بر تامین حلقه های پیشین تولید ملی (حلقه های پیشین کالاهای سرمایه ای) و بازنگری در آموزش و سیاستگزاری علم و فناوری به سمت تولید محصولات با پیچیدگی و فناوری بالا و بهداشت است. در حقیقت ، تولید ملی بر پایه کار و سرمایه ایرانی.
در خاتمه این همایش از کارآفرینان و برگزیدگان اقتصاد مقاومتی استان در سال 96 تجلیل شد.
گفتنی است در کنار این همایش نمایشگاه دستاوردهای مراکز علمی – کاربردی مازندران در سال اقتصاد مقاومتی، تولید – اشتغال در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.
همچنین مجموعه کارگاههای آموزشی با عناوین اقتصاد مقاومتی، کسب و کارهای اینترنتی، کسب و کارهای گردشگری، کسب و کارهای روستایی و کسب و کارهای خانگی در حاشیه این همایش و نمایشگاه به مرحله اجرا در آمد.