تمدید مهلت ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه ۱۳۹۶ دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۷ کد : ۳۸۱۳۴ اخبار

مهلت ثبت نام در دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه 1396 تا روز دوشنبه  7 اسفندماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهلت ثبت نام برای متقاضیان دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال 1396 تمدید شد.

بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی ورودی بهمن ماه سال 1396 می رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا  تاریخ 96/12/2 برای ثبت نام اقدام ننموده اند، ترتیبی اتخاذ شده تا روز دوشنبه 96/12/7بتوانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لذا کلیه متقاضیان می بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و توجه به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص اعلام اصلاحات و کدرشته‌محل‌های جدید علاوه بر کدرشته محل‌های مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌ کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه 1396 و اطلاعات مورد نیاز ثبت نام به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

ضمناً آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند، می توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.

( ۲ )