اولین رویداد استارتاپ دانش آموزی استان مازندران

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۴ کد : ۳۸۶۱۲ اخبار
اولین رویداد استارتاپ دانش آموزی استان مازندران

در راستای همکاری های کارآفرینانه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران و اداره کل آموزش و پرورش مازندران، به مناسبت هفته مشاغل اولین رویداد استارتاپ دانش آموزی استان مازندران در مجموعه میزبان بابلسر در ۹ اردیبهشت ۹۷ برگزار شد.
در این رویداد مدیران کل دفتر فنی و حرفه ای و دفتر کار و دانش وزارت آموزش و پرورش، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، رییس پارک علم و فناوری مازندران و سرمایه گذاران حضور داشتند.
مقدمات این رویداد از ۶ ماه قبل با شناسایی دانش آموزان صاحب ایده و طرح نوآورانه آغاز شد. نشست های متعددی در قالب کافه کارآفرینی برگزار گردید. در مجموع از ۱۲۵ ایده و طرح اولیه، ۲۵ طرح با کمک منتورهای تخصصی به مرحله ساخت نمونه اولیه رسیدند که از این تعداد نیز ۱۵ طرح به مرحله استارتاپ راه پیدا کردند.
این طرح ها در حوزه های طراحی پوشاک، کشاورزی و الکترونیک بودند که در روز رویداد در حضور داوران و سرمایه گذاران، توسط دانش اموزان و منتورهای آنان ارائه شدند.
در این مراسم دکتر حسینی مقدم مدیرکل فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش به اهمیت فرهنگسازی کارآفرینی پرداخت.
نظری معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران، ضمن گزارشی از این رویداد از همکاری و زحمات دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران تقدیر کرد.
دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، اهمیت آموزش های مهارتی را تاکید کرد و ایجاد مرکز رشد دانش آموزی در مازندران با کمک این دانشگاه را پیشنهاد کرد.
مهندس آذرکیش مدیرکل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد این رویدادهای کارآفرینانه تدوام یابد.
دکتر علی معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران سطح ایده و طرح های ارائه شده را فراتر از دانش آموزان ارزیابی کرد.
این رویداد با تقدیر از برگزیدگان استارتاپ و عکس یادگاری و تقدیر وزارت آموزش و پرورش از دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران به پایان رسید.