معرفی فعالیت های کارآفرینانه دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران در نشستی با استاندار

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۵ کد : ۳۸۶۸۵ اخبار

در راستای معرفی فعالیت های کارآفرینانه دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، دوشنبه 17 اردیبهشت 97 نشستی با حضور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران و برخی روسای مراکز با استاندار مازندران برگزار گردید.

دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران در این نشست به معرفی توانمندی و محصولات فناورانه مراکز علمی کاربردی استان پرداخت.

مهندس اسلامی استاندار مازندران ضمن تاکید بر اینکه دوره های آموزشی کوتاه مدت مهارتی، می تواند به یافتن شغل مناسب برای فارغ التحصیلان بیکار کمک شایانی نماید، با ابراز خرسندی از این رویکرد و عملکرد دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، اعلام آمادگی کرد که از چند مرکز علمی کاربردی مازندران بازدید کند.