انتخاب نماینده استان مازندران در شورای تعامل مدرسان دانشگاه جامع علمی - کاربردی

برگزاری اولین نشست شورای تعامل مدرسان استان مازندران

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۹ کد : ۳۸۹۵۳ اسلایدر اخبار
در اولین نشست شورای تعامل مدرسان استان مازندران، ضرورت و اهداف شورای تعامل مدرسان دانشگاه جامع علمی - کاربردی تبیین شد.
برگزاری اولین نشست شورای تعامل مدرسان استان مازندران

در این نشست که با حضور معاون علمی و مسئول امور مدرسان دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران و نمایندگان مدرسان مراکز آموزش علمی – کاربردی استان  22 خردادماه جاری در محل سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران برگزار گردید، ضرورت و اهداف شورای تعامل مدرسان توسط دبیر هیات اجرایی جذب استان تبیین گردید و سپس هر یک از مدرسان حاضر به بیان نقطه نظرات، مشکلات، محدودیت ها و چالش های موجود در مراکز علمی - کاربردی پرداختند و موضوعات طرح شده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در خاتمه این نشست دکتر مجید قربانی با کسب اکثریت قاطع آرا به عنوان نماینده استانی برای شورای تعامل مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی انتخاب شد.