برگزاری جلسه کارگروه صلاحیت عمومی و نشست هیات اجرایی جذب مازندران

صلاحیت ۱۱ نفر از روسای پیشنهادی مراکزعلمی - کاربردی استان در کارگروه صلاحیت عمومی و نشست هیات اجرایی جذب مازندران مورد بررسی قرار گرفت

۱۸ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۶ کد : ۳۹۲۱۷ اسلایدر اخبار
جلسه کارگروه صلاحیت عمومی و نشست هیات اجرایی جذب استان مازندران ۱۶ و ۱۷ تیرماه جاری در محل مرکز علمی- کاربردی میزبان برگزار گردید.

صلاحیت 11 نفر از روسای پیشنهادی مراکزعلمی - کاربردی استان در کارگروه صلاحیت عمومی و نشست هیات اجرایی جذب مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

این نشست در روز شنبه 16 تیرماه سالجاری و با حضور دکتر جعفری رییس دانشگاه جامع علمی - کاربردی مازندران و اعضای کارگروه در محل مرکز علمی – کاربردی میزبان برگزار گردید و از روسای پیشنهادی مراکز مصاحبه به عمل آمد.