با کسب دو مدال طلا، دو نقره و یک برنز

تیم کشتی پهلوانی دانشگاه علمی - کاربردی مازندران قهرمان نخستین مسابقات کشتی پهلوانی دانشجویان علمی - کاربردی کشور

۲۵ تیر ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۹ کد : ۳۹۲۷۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
در وزن ۶۰ کیلوگرم صائب حسنی مدال نقره، در ۸۰ کیلو علی وطنی مدال طلا، در ۹۰ کیلوگرم مجتبی نصراللهی مدال نقره، در ۱۰۰ کیلوگرم علی زرودی مدال برنز و در ۱۲۵ کیلوگرم اکبر صفرپور مدال طلا را بر گردن آویختند.

تیم کشتی پهلوانی دانشگاه علمی - کاربردی مازندران با کسب دو مدال طلا، دو نقره و یک برنز بر سکوی قهرمانی نخستین مسابقات کشتی پهلوانی دانشجویان علمی - کاربردی کشور ایستاد.
بر همین اساس در وزن 60 کیلوگرم صائب حسنی مدال نقره، در 80 کیلو علی وطنی مدال طلا، در 90 کیلوگرم مجتبی نصراللهی مدال نقره، در 100 کیلوگرم علی زرودی مدال برنز و در 125 کیلوگرم اکبر صفرپور مدال طلا را بر گردن آویختند.
یادآور می شود نخستین جشنواره‌ فرهنگی، هنری و ورزشی کشتی پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور با حضور ۲۰۰ شرکت کننده از ۲۳ استان ۲۴ و ۲۵ تیر ماه در اردبیل برگزار شد.