دکتر ناصرجعفری: شورای تعامل باید به عنوان بازوی توانمند مراکز و واحد استانی عمل کند

۰۱ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۷ کد : ۳۹۳۶۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

سومین نشست شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی دانشگاه علمی – کاربردی مازندران برگزار شد.

دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران در این نشست که 31 تیرماه سالجاری و با حضور دبیران شورای تعامل مراکز علمی – کاربردی مازندران برگزار گردید، طی سخنانی اذعان داشت: شورای تعامل باید به عنوان بازوی توانمند مراکز و واحد استانی عمل کند.

وی ادامه داد: دبیران شورای تعامل و تبادیل نظر دانشجویی باید ارتباط خود را با کلینیک های کسب و کار و دفاتر کارآفرینی مراکز تقویت نمایند.

در پایان این نشست با اخذ رای، محمدعلی شیخی کیاسری دانشجوی مقطع کاردانی رشته مکانیک تاسیسات مرکز علمی – کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران به عنوان دبیر شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی استان مازندران انتخاب شد.

#علمی_کاربردی_شو

• Websit ://uast.ac.ir