فارغ التحصیلان مراکز علمی - کاربردی باید خودشان کارآفرین و مولد اشتغال باشند

۰۸ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۶:۴۷ کد : ۳۹۴۵۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
ساختمان مرکز علمی – کاربردی بابل در فضایی بالغ بر ۴ هزار و ۸۰۰ مترمربع به بهره برداری رسید.

ساختمان جدید مرکز علمی – کاربردی بابل با حضور مسئولین استان و شهرستان بابل افتتاح شد.

دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران در مراسم افتتاحیه ساختمان مرکز علمی – کاربردی بابل که در فضایی بالغ بر 4 هزار و 800 مترمربع به بهره برداری رسید، طی سخنانی اذعان داشت: هدف از کیفی سازی و توسعه آموزشهای مهارتی این است که فارغ التحصیلان با کسب دانش و مهارت در کنار هم نه تنها دغدغه ای برای اشتغال نداشته باشند بلکه خودشان مولد و کارآفرین باشند.

دکتر جعفری ادامه داد: دانشگاه علمی – کاربردی مازندران از حیث اشتغال، تولید فناوری و کارآفرینی رتبه خوبی در کشور دارد و این ثمره  ی تلاش همه ی مراکز علمی – کاربردی استان مازندران است.

دکتر نجفی نماینده مردم بابل و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم بر اهمیت کیفی سازی آموزشهای مهارتی تاکید کرد و افزود: هر کدام از مراکز آموزش علمی – کاربردی باید خودشان برند باشند و از ظرفیت های موجود در استان مازندران به شایستگی استفاده کنند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir