نماینده مردم ساری و میاندورود: یکی از وظایف دانشگاه جامع علمی کاربردی ارائه مهارت و دانش روز به افراد است

دکتر علی اصغر یوسف نژاد عضو هییت رییسه مجلس شورای اسلامی: عملکرد چندساله دانشگاه جامع علمی – کاربردی قابل دفاع است

۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۲ کد : ۳۹۵۴۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران: دانشگاه علمی - کاربردی به عنوان یک دانشگاه پیشرو در نظام آموزش عالی مهارتی می تواند نقش بسزایی در حل ابرمشکل بیکاری ایفا کند.

جلسه همه اندیشی ۱۵ مرکز علمی کاربردی مازندران - از شرق تا مرکز استان - باحضور دکتر علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم ساری و میاندورود و عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی به میزبانی مرکز علمی - کاربردی سازهای سنگین مازندران برگزارشد.

در این جلسه دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه علمی - کاربردی استان مازندران طی گزارشی گفت

در 33 مرکز آموزش علمی – کاربردی استان ۱۷۰۰۰ هزار دانشجو درگروه های چهارگانه کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی مشغول به تحصیل می باشند.

رییس دانشگاه علمی - کاربردی مازندران تصریح کرد در این استان در ۱۴ شهرستان، مرکز علمی کاربردی وجود دارد و از مجموع ۳۳ مرکز علمی - کاربردی مستقر در استان مازندران ۱۳ مرکز علمی - کاربردی در شهرستان  ساری فعالیت می کنند.

دکتر ناصر جعفری گفت خوشبختانه دانشگاه علمی کاربردی در سطح کشور از دستاوردهای خوبی برخوردار است.

وی افزود: امروز باتوجه به اینکه مازندران قطب کشاورزی است و ما هم دراین راستا در دانشگاه علمی کاربردی رشته های خوبی در حوزه کشاورزی داریم باید با کمک هم در این راستا حرکت کنیم تا زمینه های اشتغال در بخش کشاورزی را در استان فراهم سازیم.

دکتر ناصر جعفری درادامه گفت یکی از خواسته های ما از مجلس شورای اسلامی این است که اقدامات اجرایی نظام صلاحیت حرفه ای و آمایش سرزمین به طور جدی به مرحله عمل نزدیک شود و دانشگاه جامع علمی – کاربردی با توجه به زیرساختهایی که فراهم کرده است، آمادگی دارد به عنوان متولی نظام صلاحیت حرفه ای در کشور باشد.

دکتر ناصر جعفری افزود: امروز یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری در بحث اشتغال جوانان می باشد که دانشگاه علمی - کاربردی به عنوان یک دانشگاه پیشرو در نظام آموزش عالی مهارتی با حمایت همه مسئولین می تواند نقش بسزایی در حل ابرمشکل بیکاری ایفا کند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی مازندران  درگزارش خود گفت هدف از ایجاد دانشگاه علمی کاربردی این بود که دانشجویان پس از فراغت از تحصیل با دانش ومهارتی که فرا گرفتند، دغدغه ای برای استخدام نداشته باشند بلکه خود مولد و کارآفرین باشند.

دکتر جعفری در پایان سخنانش اعلام کرد: ما در نیمه دوم مردادماه پذیرش دانشجو خواهیم داشت  و دانشگاه جامع علمی – کاربردی در سطح کشور در 800 رشته مهارتی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در 600  مرکز علمی کاربردی پذیرش دانشجو دارد و این پذیرش ها بدون کنکور و با کمترین میزان شهریه همراه است.

دکتر علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی هم در این  جلسه طی سخنان مهمی گفت: دانشگاه علمی کاربردی مسئول اشتغال نیست، بلکه مسئول آموزش برای اشتغال است. عملکرد چندساله این دانشگاه قابل دفاع است و گسترش آن مورد نیاز جامعه و کشور است.

نماینده مردم ساری ومیاندورود در مجلس شورای اسلامی افزود: حفظ اشتغال از خود اشتغال مهم تراست و افرادی که هم اکنون مشغول بکار هستند هم اگر با تکنولوژی و دانش روز تطبیق پیدا نکنند، در آینده نزدیک شغل خود را از دست خواهند داد. بنابراین یکی از وظایف دانشگاه علمی کاربردی ارائه مهارت و دانش روز به افراد است.

عضوهیئت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت باید به این مساله توجه و عمل کنیم که به طور مثال اگر یک نفر جوشکار است بیاید در رشته خودش مهارت کسب کند و دانش رشته خود را فرا بگیرد.

دکتر یوسف نژاد ادامه داد: در ایران سه نوع آموزش مشخص شده است، اول آموزش تا سطح متوسطه که مسئول آن وزارت آموزش پرورش می باشد، دوم نظام آموزش عالی و سوم نظام آموزش مهارتی که مسئول آن دانشگاه علمی کاربردی است این سه نظام در کنار هم و به صورت تنیده باید با هم کار کنند.

نماینده مردم ساری و میاندورود گفت بنده از دکتر جعفری تشکر می کنم که دراین استان دغدغه آموزش مهارتی و اشتغال دارد و به عنوان نماینده شما در مجلس شورای اسلامی درخواست می کنم این جلسات را هر ماه در دانشگاه علمی کاربردی مازندران برگزار کنید تا به کمک هم بتوانیم مشکلات آموزشی را دست کم در استان مازندران کمتر و مرتفع کنیم.

عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی درپایان سخنانش خاطر نشان کرد: ما باید آمایش سرزمینی را در استان مازندران در خصوص آموزش عالی و آموزش های مهارتی داشته باشیم و این یک مسئله مهم برای استان است و اینکه باید در توسعه استان از ظرفیتهای همه دستگاها و همه افراد استفاده کنیم.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir