در مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه علمی - کاربردی مازندران

مشاور رییس دانشگاه جامع علمی - کاربردی و مدیرکل دفتر مرکزی حراست: دانشگاه علمی - کاربردی مازندران امروز به عنوان یک قطب در کشور مطرح است

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۴ کد : ۳۹۶۳۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دکتر ناصر جعفری: وظیفه ما این است که فرزندانمان و نسل آینده را طوری تربیت کنیم که خودشان برای خودشان اشتغال ایجاد کنند

آموزشهای مهارتی می تواند یکی از راهکارهای کلیدی حل ابر بحران بیکاری باشد

مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه جامع علمی - کاربردی مازندران با حضور مشاور و مدیرکل دفتر مرکز حراست دانشگاه جامع علمی - کاربردی، معاون اداره کل حراست استان مازندران، تنی چند از روسای مراکز علمی - کاربردی و کارکنان دانشگاه علمی - کاربردی مازندران برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر ناصر جعفری ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های دانشگاه علمی - کاربردی مازندران، اذعان کرد: 17 هزار دانشجو در 33 مرکز علمی - کاربردی در سطح استان مازندران مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان این مطلب که با توجه به تغییر رویکرد و مجموعه فعالیت هایی که دانشگاه جامع علمی - کاربردی در دو سال گذشته داشته است اقبال عمومی، نگرش خانواده ها و مسئولین نظام آموزشی در استان مازندران نسبت به علمی - کاربردی تغییر کرده است، افزود: ارتباط تنگاتنگی بین دانشگاه علمی - کاربردی مازندران و مجموعه ی دستگاهها، ارگانها و سازمانهای در استان وجود دارد.

رییس دانشگاه علمی - کاربردی مازندران در ادامه گفت: وظیفه ما این است که فرزندانمان و نسل آینده را طوری تربیت کنیم که خودشان برای خودشان اشتغال ایجاد کنند. به شخصه اعتقاد دارم آموزشهای مهارتی می تواند یکی از راهکارهای کلیدی حل ابر بحران بیکاری باشد.

دکتر ناصر جعفری اضافه کرد: یکی از بزرگترین خطراتی که امروز کشور را تهدید می کند بیکاری است و همه مسئولیم نسبت حل به این بحران دغدغه داشته باشیم. دانشگاه جامع علمی - کاربردی نیز در همین راستا تلاش دارد ساختارها را اصلاح کند و در مسیر درست گام بردارد.

جعفری ادامه داد: گرچه کارنامه و معدل خوبی داریم اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و باید با همکاری هم گامهای بلندتری برداریم.

این مسئول با بیان این مطلب که طی دو سال گذشته مراکز ما در حوزه کارآفرینی فعالیت های خوبی را به نمایش گذاشته اند، گفت: در حوزه های دیگر مانند حوزه دانشجویی فرهنگی هم افتخارات زیادی کسب کرده ایم. و در همین راستا تیم کشتی آزاد دانشگاه علمی - کاربردی مازندران به نمایندگی از دانشگاه جامع علمی - کاربردی با اختلاف فاحش 60 امتیازی با تیم دوم قهرمان مقتدر مسابقات کشتی آزاد چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور شده است.

حراست مشاور و بازوی ریاست، همراه دلسوز کارکنان و اتاق حراست مامن همه افراد است

دکتر ناصر جعفری که در مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه علمی - کاربردی مازندران سخن می گفت، اذعان کرد: اعتقاد دارم حراست مشاور و بازوی ریاست، همراه دلسوز کارکنان و اتاق حراست مامن همه افراد است.

رییس دانشگاه علمی - کاربردی مازندران ادامه داد: نقش حراست پیشگیری و کمک به حفظ صحت و سلامت سیستم است.

وی با بیان اینکه تغییر و تحول و جابجایی افراد در سیستم اداری امری معمول و طبیعی است، از خدمات صادقانه مجتبی موذن قدردانی کرد.

تحولات مثبتی را در دانشگاه علمی - کاربردی مازندران شاهد بوده ایم

دانشگاه علمی - کاربردی مازندران امروز به عنوان یک قطب در کشور مطرح است

مصطفی خسروی مشاور رییس و مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه جامع علمی - کاربردی نیز در این مراسم طی سخنانی عنوان کرد: حراست نقش خطیر صیانت از اهداف کلان و راهبردهای دانشگاه را بعهده دارد و در این مسیر باید فعالیت های خود را برنامه ریزی، ساماندهی، نظارت و هدایت کند.

وی احصاء اولویت های دانشگاه و شناسایی گلوگاه ها و نقاط آسیب پذیر سیستم از دیگر وظایف حراست برشمرد و ادامه داد: همه باید با هم زوایای دیدمان را یکی کنیم و مسیر پیش روی دانشگاه را در جهت رسیدن به اهدافش هموار کنیم. مشکلات را با هم ببینیم و چاره جویی کنیم تا مشکلات با کمترین هزینه و به بهترین نحو حل و فصل شوند.

تحولات مثبتی را در دانشگاه علمی - کاربردی مازندران شاهد بوده ایم و دانشگاه علمی - کاربردی مازندران امروز به عنوان یک قطب در کشور مطرح است که از این بابت از دکتر جعفری تشکر می کنم.

خسروی در ادامه سخنانش اذعان کرد: دانشگاه جامع علمی - کاربردی می تواند در حل بحران اشتغال نقش کلیدی داشته باشد و این امر با تقویت مراکز خصوصی، حداقل کردن مشکلات آنان امکان پذیر است.

در پایان این مراسم مصطفی خسروی مشاور رییس و مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه جامع علمی - کاربردی از خدمات ارزنده مجتبی موذن مدیر سابق حراست دانشگاه علمی - کاربردی مازندران تقدیر کرد و وی را فردی صادق، امین و با حسن تدبیر دانست و به غلامیان مدیر جدید حراست دانشگاه علمی - کاربردی مازندران تبریک گفت و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir