تمدید پذیرش دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۵ کد : ۳۹۸۰۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
ثبت نام و شرکت در پذیرش دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی از روز دوشنبه ۲۹ مردادماه آغاز می گردد.

مهلت ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مهر 97 دانشگاه جامع علمی - کاربردی تا پایان روز پنج شنبه یکم شهریورماه تمدید و امکان ثبت نام تا تاریخ مذکور در سایت سازمان سنجش آموزش کشور فراهم گردیده است.

ضمناً با انجام برخی اصلاحات در کدرشته محل های این دانشگاه در دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای، داوطلبان می توانند در صورت تمایل در این مهلت تعیین شده نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی و انتخاب رشته خود اقدام نمایند.

همچنین به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ماه 97 می رساند، ثبت نام این دوره ها از روز دوشنبه مورخ 97/5/29 از طریق سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می گردد.

علاقمندان می توانند رای اطلاع از نحوه ثبت نام و سایر ضوابط و شرایط به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir