تقدیر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران

۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۲ کد : ۴۰۰۶۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مهندس سیف الله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران به جهت همکاری در برگزاری اولین رویداد استارت آپ گردشگری استان تقدیر کرد.

مهندس سیف الله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  از دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران به جهت همکاری در برگزاری اولین رویداد استارت آپ گردشگری استان تقدیر کرد.

متن این تقدیر نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر جعفری

ریاست محترم دانشگاه علمی کاربردی مازندران

بی تردید برگزاری موفق "اولین رویداد استارت آپی گردشگری مازندران" مرهون تلاش خالصانه و صادقانه جنابعالی و همکاران محترم می باشد. لذا بدین وسیله از تلاش ها و زحمات بی دریغ شما تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال موفقیت روزافزون تان را عرصه علم و فناوری خواستارم.

امید است بهره گیری مناسب از ظرفیت های گسنرده علم و فناوری در برگزاری رویدادهای آتی، موجبات رشد و توسعه گردشگری در استان مازندران را فراهم نماید.

سیف الله فرزانه

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

استان مازندران

لازم به ذکر است در اولین استارت آپ گردشگری مازندران که 18 شهریورماه جاری برگزار گردید 81 ایده توسط دبیرخانه این رویداد گردآوری شده و در نهایت پس از طی مراحل داوری اولیه، 11 ایده نهایی در حوزه های مختلف انتخاب و برای صاحبان سرمایه ارائه گردید و از 5 ایده برتر نیز تقدیر شد.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir