راه اندازی شبکه آموزش های مهارتی در مازندران

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۴ کد : ۴۰۱۴۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
راه اندازی شبکه آموزش های مهارتی در مازندران

شبکه آموزش های مهارتی مازندران با هدف تشکیل اکوسیستم کارآفرینی توسط دانشگاه فنی و حرفه ای استان و دانشگاه علمی کاربردی مازندران ایجاد می شود.

در همین راستا و در گام نخست سلسله نشست هایی در حوزه کارآفرینی بطور مشترک در سطوح اساتید، همکاران، دانشجویان و دانش آموختگان توسط این دو دانشگاه تعریف گردیده است.

اولین نشست مشترک دانشگاه علمی کاربردی استان و دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران نیز در حوزه کارآفرینی با موضوع "مدل های راه اندازی استارتاپ های دانشجویی در نظام آموزش های مهارتی"ویژه مدیران گروه، مدرسان دروس مهارت های مشترک و مسئولان دفاتر کارآفرینی مراکز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران برگزار گردید که با استقبال خوب مخاطبان همراه شد.

در این نشست، علاوه بر کارگاه آموزشی، از سه مدیرعامل استارتاپی دانشجویی نیز دعوت شد تا داستان راه اندازی کسب و کار خود را برای حاضران در این نشست ارائه نمایند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir