نفرات برتر مازندران در مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت

۲۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۰ کد : ۴۰۵۰۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
محمدحسن کاظمی پرکوهی دانشجوی مرکز علمی – کاربردی دادگستری مازندران، فاطمه محمدحسینی دانشجوی مرکز فنی و حرفه ای هتلداری ساری و رمضانعلی دهقان از کارکنان مرکز آموزش جهاد کشاورزی ساری به مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای کشور راه یافتند.

مرحله نهایی چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی - کاربردی 15 تا 17 مهرماه به مدت سه روز در اصفهان برگزار گردید که طی آن محمدحسن کاظمی پرکوهی در بخش شفاهی این جشنواره در رشته ی حفظ ده جزء قرآن کریم مقام نخست کشور را از آن خود کرد و به مرحله ملی راه یافت.

در بخش خواهران نیز فاطمه محمدحسینی در رشته تحقیق جواز شرکت در مرحله ملی را کسب کرد.

دربخش کتبی و در رشته آشنایی با سیره معصومین نیز رمضانعلی دهقان حائز مقام سوم شد و به مرحله ملی راه پیدا کرد.

شایان ذکر است مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت آبان ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir