گشایش چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی مازندران در آمل

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۸:۵۶ کد : ۴۰۵۷۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی مازندران روزسه شنبه با حضور مدیران دانشگاهی استانی و مسئولان محلی درمحل مرکز علمی کاربردی فولادین ذوب آمل گشایش یافت.
گشایش چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی مازندران در آمل

دراین نمایشگاه 40 شرکت دانش بنیان و واحدهای تولیدی، شرکت های استارت آپ های دانشجویی، مرکز نوآوری درحوزه پهپاد، مراکز رشد و مراکز آموزش علمی کاربردی مازندران توانمندی های خود را به نمایش گذاشتند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دراین خصوص گفت: این نمایشگاه شامل بخش های از قبیل بازارچه کارآفرینی، بخش معرفی رشته شغل های دانشگاه جامع علمی - کاربردی، کلینیک مشاوره اشتغال، نمایشگاه مشاغل، مشاغل خانگی، بخش عکس مشاغل و کارگاههای آموزشی است.

ناصرجعفری، با بیان اینکه یکی از رسالت های دانشگاه جامع علمی کاربردی، کارآفرینی همراه با نوآوری و فناوری های به روز است، گفت: خوشبختانه در سال های اخیر با توسعه آموزش های کاربردی وبه روز در سطح استان، شمار شرکت های دانش بنیان و مراکز نوآوری و رشد در استان افزایش یافته است.
وی ادامه داد که برای نخستین بار در این نمایشگاه بخش کاریابی در نظر گرفته شده تا دانش آموختگان و دانشجویان جویای کار علمی - کاربردی مازندران به بخش تحقیق و توسعه شرکتهای حاضر در نمایشگاه معرفی شوند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir