دکتر ناصر جعفری: در راستای منویات مقام معظم رهبری گامهای عملی برداریم

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۸:۲۸ کد : ۴۰۶۲۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران: در هم تنیدگی و همگرایی دو مولفه آموزش های مهارتی و اشتغال سبب توفیق کشور خواهد شد
دکتر ناصر جعفری: در راستای منویات مقام معظم رهبری گامهای عملی برداریم

دکتر ناصر جعفری که در همایش مشترک اساتید دانشگاه علمی – کاربردی مازندران و دانشگاه فنی و حرفه ای استان با موضوع بررسی مدلهای راه اندازی استارت آپ های دانشجویی در نظام آموزش های عالی مهارتی  سخن می گفت اذعان کرد: یکی از چالش های اصلی کشور بحران بیکاری است که تبعات منفی آن در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سایه افکنده است.

رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران افزود: نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توجه جدی به آموزش های مهارتی است و این باعث خرسندی است.

وی ادامه داد: فاصله ما در توسعه آموزشهای مهارتی با کشورهای توسعه یافته معنی دار است و باید در راستای کاهش این فاصله بکوشیم. باور داریم یکی از راههای نجات کشور از ابربحران بیکاری توجه به آموزشهای مهارتی است که نه تنها اثر خود را در حوزه اقتصاد برجای خواهد گذشت بلکه در حفظ نشاط و شادابی جوانان، حفظ انسجام ملی و تقویت باور ملی اثر خواهد گذاشت.

دکتر ناصری جعفری در ادامه سخنانش از عملگرایی سخن گفت و افزود: ما باید در راستای منویات مقام معظم رهبری گامهای عملی برداریم و فعالیت هایمان را کیفی تر کنیم. نیاز به تجهیز بسترها، ابزارها و تجهیزات خود داریم تا شرایط بهتری را رقم بزنیم . از این جهت انتظارمان از مجلس شورای اسلامی این است که بودجه ویژه ای را برای آموزشهای عالی مهارتی در نظر بگیرند.

رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران افزایش کیفیت را دغدغه جدی دانشگاه جامع علمی – کاربردی دانست و گفت: از دو سال گذشته همواره درصدد افزایش کیفیت، جدی تر کردن و دقیق تر کردن نظارت ها بوده و هستیم.

وی عنوان کرد: متاسفانه ایمان کافی به آموزش های مهارتی و دانش آموختگان آن در دستگاههای اجرایی وجود ندارد. مدیران ما باید باور داشته باشند که زمان مدرک گرایی بسر آمده و معیار بکارگیری افراد در سیستم های دولتی و خصوصی باید میزان مهارت و کاردانی آنان باشد.

رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران با بیان اینکه نیازمند به یک انقلاب اساسی در نگاه مسئولین و افکار عمومی نسبت به آموزشهای مهارتی هستیم، افزود در کنار این راه حل ها توجه به آمایش سرزمین و آمایش آموزش عالی یکی از نکات حائز اهمیت است که باید به آن به طور ویژه ای توجه شود.

دکتر ناصر جعفری در پایان سخنانش از ائمه جمعه، صدا و سیما و رسانه های جمعی خواست در راستای معرفی آموزشهای مهارتی و تغییر فرهنگ و رویکرد جامعه آموزش عالی مهارتی را یاری کنند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir