تعامل سازنده اداره کل آموزش و پرورش، دانشگاه فنی و حرفه ای استان و دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی-کاربردی:مازندران از استان های شاخص در دانشگاه جامع علمی - کاربردی و آموزشهای مهارتی است

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۹:۵۲ کد : ۴۰۶۲۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی مازندران به کار خود پایان داد. ۱۳ مرکز علمی کاربردی، ۱۵ استارت آپ دانشجویی و دانش آموزی، دو مرکز رشد، یک مرکز نوآوری، ۷ شرکت دانش بنیان و آموزش وپرورش مازندران و دانشگاه فنی و حرفه ای استان در قالب ۴۰ غرفه در این نمایشگاه توانمندی های خود را به نمایش گذاشتند.

دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه علمی - کاربردی مازندران در مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی - کاربردی مازندران  اذعان کرد: این نمایشگاه اشتغال در راستای رسالت کارآفرینی دانشگاه و بمناسبت سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی به میزبانی مرکز علمی - کاربردی فولادین ذوب آمل برگزار شد و ۱۳ مرکز علمی کاربردی، ۱۵ استارت آپ دانشجویی و دانش آموزی، 2 مرکز رشد، یک مرکز نوآوری، ۷ شرکت دانش بنیان، آموزش وپرورش مازندران و دانشگاه فنی و حرفه ای استان در قالب ۴۰ غرفه در این نمایشگاه توانمندی های خود را به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: این نمایشگاه شامل بخش های از قبیل بازارچه کارآفرینی، بخش معرفی رشته شغل های دانشگاه جامع علمی - کاربردی، کلینیک مشاوره اشتغال، نمایشگاه مشاغل، مشاغل خانگی، بخش عکس مشاغل و مجموعه کارگاههای آموزشی بوده است.

دکتر جعفری افزود: مهمترین اتفاق این نمایشگاه تعامل مثبت و سازنده سه نهاد مهم آموزش و پرورش استان، دانشگاه فنی و حرفه ای استان و دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران بود.

رئیس ستاد برگزاری چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی - کاربردی مازندران در خاتمه گفت: در بخش نمایشگاه مشاغل از ۶۸ نفر از دانش آموختگان و دانشجویان جویای کار دانشگاه علمی - کاربردی مصاحبه شد و مقدمات اشتغال آنها در واحدهای تحقیق و توسعه شرکتهای حاضر در نمایشگاه فراهم شد و ۱۶ دستاورد فناوری در طول مدت برگزاری نمایشگاه به فروش رفت.

نیازمند آموزش مهارت به دانش آموزان هستیم

فارغ التحصیلان هنرستانها و کار و دانش نیز به سمت به دانشگاههای فنی و حرفه ای و علمی کاربردی هدایت شوند

در ادامه مراسم اسفندیار نظری معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران نیز طی سخنانی گفت: امروزه سه عبارت سیستم آموزش و پرورش کشور را تهدید می کند: بخوان، حفظ کن، امتحان بده! و این یک آسیب بزرگ است. اداره کل آموزش و پرورش مازندران اعتقاد دارد در راستای اقتصاد مقاومتی مرکز ثقل فعالیت ها کارآفرینی و بهترین مکان برای شروع تحول مدارس هستند.

وی ادامه داد: در این مسیر برای تبلور بهترین رفتارها نیازمند آموزش مهارت به دانش آموزان هستیم و این امر با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای محقق می شود.

نظری افزود: این سه دستگاه نیز باید از ظرفیت های یکدیگر در کنار هم استفاده کنند تا آموزش مهارت در اولین گام از مدارس شروع شود و فارغ التحصیلان هنرستانها و کار و دانش نیز در ادامه مسیر تحصیلی خود به سمت به دانشگاههای فنی و حرفه ای و علمی کاربردی هدایت شوند.

وی خاطر نشان کرد: سه محور اساسی فعالیت های امروز آموزش و پرورش ارایه دانش، آموزش مهارتهای زندگی و آموزشهای مهارت کسب و کار به دانش آموزان است و این محورها بدون حمایت و کمک دو دانشگاه جامع علمی - کاربردی و فنی و حرفه ای میسر نیست.
وی در پایان سخنانش از تفاهم نامه های سه جانبه منعقد شده میان آموزش و پرورش، دانشگاه فنی و حرفه ای استان و دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران ابراز خرسندی کرد و گفت: انشالله در این همکاری فرخنده بتوانیم فرصت های شغلی بیشکاری را برای جوانان این مرز و بوم ایجاد کنیم.

نمایشگاه اتفاق فرخنده و مقدسی بود، این گونه امور به اندازه عبادت ما ارزش دارد

جستجوی علم باید به تولید ثروت ختم شود

حجت الاسلام و المسلمین سیدجلیل مرتضوی امام جمعه آمل سخنران بعدی این مراسم بود. وی در ابتدای سخنانش از همگان خواست تا در مسیر خدمت، تلاش و رضایت خداوند حرکت کنند.

امام جمعه شهرستان آمل اذعان کرد: برگزاری نمایشگاه اتفاق فرخنده و مقدسی بود و این گونه امور به اندازه عبادت ما ارزش دارد. سازنده تر از این رویداد تعامل میان این سه نهاد آموزشی در استان است، چرا که ما در سالیان گذشته کمتر افراد به اصطلاح آچار به دست تربیت کرده ایم و به عقیده من هر فرهنگی را بخواهیم جا بیندازیم باید از میز و نیمکت و مدرسه شروع کنیم و این مساله در مورد مهارت آموزی هم صدق می کند.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی ادامه داد: دین اسلام به تلاش، جدیت، کار و صنعت اهمیت ویژه ای می دهد و جستجوی علم اگر به تولید ثروت ختم نشود سبب خمودگی جامعه می شود. جوانان ما باید به سمت تولید و کارآفرینی بروند تا کشور بتواند از مشکلات کنونی عبور کند.

مازندران از استان های شاخص در دانشگاه جامع علمی - کاربردی و نظام آموزشهای مهارتی است
از ایده تا تولید ثروت در کنار دانشجویان و دانش آموختگان هستیم

دکتر مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی - کاربردی سخنران پایانی این مراسم بود. وی در ابتدای سخنانش گفت: وجود این جمع متعامل و صمیمی در استان مازندران موجب خرسندی است و به همین جهت همین تعامل سازنده مازندران از استان های شاخص در دانشگاه جامع علمی - کاربردی و آموزشهای مهارتی است.

وی ادامه داد: ما باید به سال ۹۷ به عنوان یک سال ویژه نگاه کنیم، سالی که مقام معظم رهبری آن را سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری کرده اند. بنابراین می بایست از بعد فردی و سازمانی به حمایت از تولید داخلی و کالای داخلی توجه کنیم. امروز کشور ما در برهه حساسی قرار دارد و مسائل سیاسی بین المللی، تحریمها و اتفاقات نامطلوب اقتصادی گریبانگیر کشور و دولت است بنابراین همه باید همت و تحرک بیشتری از خود نشان دهند.

دکتر بروجردی در ادامه گفت: نظام آموزش مهارتی به طور خاص طراحی شده تا هم برای مشاغل تثبیت شده نیروی مورد نیاز را تربیت کند و هم دانش آموختگان وارد بازار کار شوند و خود مولد باشند. هیچ لذتی بالاتر از این نیست که فارغ التحصیلان این نظام هم نان خود و هم سفره دیگران را تامین کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی - کاربردی با بیان اینکه هدف از برگزاری نمایشگاههای اشتغال و توسعه کارآفرینی، ترویج فرهنگ کارآفرینی است. به طوری که دانش آموزان، دانشجویان، دانش آموختگان و بطور کلی علاقمندان به این نمایشگاهها بیایند، در فضای کارآفرینانه قرار بگیرند و ببینند که می توانند خارج از قالب های سنتی و طور دیگری بیاندیشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد در دانشگاه جامع علمی - کاربردی وظیفه خود می دانیم از ایده تا تولید ثروت در کنار دانشجویان و دانش آموختگان باشیم.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir