دانشجویان مجاهدان با ایمان سنگرهای دانش و بینش هستند

۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۶ کد : ۴۱۳۱۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۴۹۷
دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران در پیامی ۱۶ آذر روز دانشجو را به خانواده علمی کاربردی مازندران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی مازندران، دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران در پیامی ضمن تبریک 16 آذر روز دانشجو به خانواده علمی کاربردی مازندران اذعان کرد دانشجویان مجاهدان با ایمان سنگرهای دانش و بینش هستند.

در متن این پیام آمده است:

روز دانشجو روز ایستادگی در برابر ظلم و طاغوت، روز مبارزه با استکبار و روز سر دادن فریاد عدالتخواهی و ندای حق طلبی است.

روز دانشجو روز مجاهدان با ایمان سنگرهای دانش و بینش است که با بصیرت دینی و انقلابی، نهضت عاشورا و خط سرخ شهادت را سرلوحه زندگی خود قرار داده اند.

امروز که در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی هستیم و نهال پر خیر و برکت انقلاب به درختی تنومند و استوار تبدیل گردیده است؛ وظیفه پاسداری و حراست از آن به دوش دانشجویان عزیز است تا با الهام از سیره الهی امام امت و بهره گیری از رهنمودهای داهیانه رهبر فرزانه انقلاب و با شور، نشاط، صبر، امید و سعی دوچندان، توطئه استکبار جهانی و دشمنان این مرز و بوم را خنثی سازند و بیش از پیش در راستای تحقق آرمان ها و اهداف راهبردی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارند.

آینده‌ای ایران که مبتنی بر خردورزی و کرامت های انسانی است متعلق به دانشجویان عزیز و جوانان برومند ایران اسلامی است.

روز دانشجو را به خانواده بزرگ دانشگاه علمی­ کاربردی مازندران صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم و برای دانشجویان عزیز در همه امور به ویژه در فعالیت های علمی و عرصه مهارت آموزی و کارآفرینی موفقیت و بهروزی آرزومندم.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir