ششمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان علمی کاربردی

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۱ کد : ۴۱۳۹۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
ششمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان علمی کاربردی در رشته آمادگی جسمانی دختران، امروز سه شنبه ۲۰ آذرماه به میزبانی استان مازندران و در شهرستان فریدونکنار برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی مازندران دکتر جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران و دبیر اجرایی این مسابقات با اذعان این مطلب که ششمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان علمی کاربردی در رشته آمادگی جسمانی دختران، امروز سه شنبه 20 آذرماه به میزبانی استان مازندران و در شهرستان فریدونکنار برگزار می شود، گفت: 151 نفر ورزشکار در قالب 22 تیم از استانهای کشور در این مسابقات به رقابت می پردازند.

وی افزود: پذیرش این تیم ها از روز دوشنبه 19 آذرماه آغاز شده و مسابقات امروز سه شنبه 20 آذرماه برگزار می گردد.

دراز و نشست، تعادل پویا، شنا سوئدی، جابجایی وزنه، حرکت از زیر و روی مانع، پرش زیگزاگ، تست تی، پرتاب توپ و دو استقامت از  جمله بخش های رقابت در این رشته ورزشی است.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir