تیم های قم، خوزستان و زنجان به ترتیب اول تا سوم شدند

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۱۸ کد : ۴۱۴۰۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۲۴۶۳
مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان علمی کاربردی آمادگی جسمانی دختران در فریدونکنار برگزار شد
تیم های قم، خوزستان و زنجان به ترتیب اول تا سوم شدند

در آغاز این آیین ورزشی دکتر جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران و دبیر اجرایی این مسابقات ضمن خیرمقدم به ورزشکاران، سرپرستان تیمها و مسئولین حاضر در جلسه به ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات پرداخت.
دکتر ناصر جعفری گفت: ۱۵۱ ورزشکار از سراسر ایران عزیز در قالب ۲۲ تیم در این مسابقات به رقابت پرداختند و تلاش بسیار زیادی شده است تا مازندران میزبانی شایسته باشد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران در گزارش خود از نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و شورای شهر شهرستان فریدونکنار، کارکنان دانشگاه علمی کاربردی مازندران و مدیرکل و همکاران واحد تربیت بدنی دانشگاه علمی کاربردی به جهت همکاری شایسته در برگزاری هر چه بهتر این مسابقات تقدیر و تشکر کرد.

نانواکناری نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی سخنران بعدی این مراسم بود. وی با بیان این مطلب که اگر همه ی دشمنان این کشور در یک صف قرار بگیرند مطمئنا شما جوانان و دختران ایران زمین در مقابل آنان خواهید ایستاد و آنان را زبون و خوار خواهید کرد، گفت: باعث مباهات است که شما دانشجویان عزیز هم در مسیر علم، دانش و دانایی قدم برمی دارید و از این حیث توانمند هستید و هم در مسیر تربیت جسم و روان خود و عرصه ی ورزش بر سکوهای افتخار می ایستید. شما آینده ساز ایران اسلامی هستید و این کشور به وجود شما افتخار می کند.

نصیری فرماندار فریدونکنار نیز طی سخنانی از میزبانی این مسابقات ورزشی در شهرستان فریدونکنار ابراز خشنودی و برای تیم های ورزشی و دانشجویان آرزوی موفقیت کرد.

دکتر ابوالفضل تجلی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه علمی کاربردی نیز طی سخنانی با بیان این مطلب که ورزش مانوس ترین حوزه فرهنگی و تربیتی است، افزود: حوزه ورزش به جد در دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد توجه است و برگزاری ۳۴ رویداد ورزشی با شرکت ۶۴۰۰ نفر در حوزه قهرمانی و بیش از ۱۹هزار دانشجو در حوزه ورزش همگانی مبین این امر است.

وی ادامه داد: در راستای توسعه فعالیت های فرهنگی و ورزشی۱۸۶۰ دانشجو در قالب ۷ رشته ورزشی از اول آذر تا ۱۵ اسفندماه در ۴ رشته آقایان و ۳ رشته خانمها به رقابت خواهند پرداخت.

وی در خاتمه از دکتر جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران، همکاران واحد استانی مازندران و عوامل فنی اجرایی مسابقات آمادگی جسمانی دختران تقدیر و تشکر کرد.

شایان ذکر است این مراسم با اعلام اسامی و تجلیل از نفرات و تیم های برتر این مسابقات به کار خود پایان داد.
بر این اساس در بخش انفرادی مسابقات آمادگی جسمانی فاطمه حاجیان از قم، سودا رضازاده از اردبیل و زهرا نصیری از زنجان به ترتیب بر سکوی اول تا سوم ایستادند.

در بخش تیمی نیز تیم های قم، خوزستان و زنجان به ترتیب حائز مقام اول تا سوم شدند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir