دانشگاه جامع علمی کاربردی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۸ دانشجو می‌پذیرد

۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۹ کد : ۴۲۰۵۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۹۸۳
تاریخ ثبت‌نام برای پذیرش در مقطع کاردانی از یکم تا ۱۳ بهمن‌ماه و در مقطع کارشناسی ناپیوسته از ۱۶ تا ۲۳ بهمن‌ماه می باشد.

به اطلاع علاقمندان به تحصیل در رشته های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی می رساند بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه جامع علمی کاربردی برای نیمسال دوم (بهمن) سال تحصیلی 97-98 در قالب تکمیل ظرفیت دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، بر اساس این مصوبه تاریخ ثبت‌نام برای پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی از یکم تا 13 بهمن‌ماه و در مقطع کارشناسی ناپیوسته از 16 تا 23 بهمن‌ماه در نظر گرفته شده است.

این ثبت‌نام همانند سنوات گذشته از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org صورت می‌پذیرد و اطلاع‌رسانی تکمیلی در خصوص رشته‌های تحصیلی و فرآیند ثبت‌نام متعاقباً به اطلاع خواهد رسید.

#علمی_شو_کاربردی_شو

Instagram:@uast_ac_ir