رییس دانشگاه علمی کاربردی مازندران؛ دانشگاه جامع علمی کاربردی ثمره با ارزش انقلاب اسلامی

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۶ کد : ۴۲۵۳۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مراسم گرامیداشت چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در آمل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی مازندران، مراسم گرامیداشت چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به میزبانی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۵ آمل برگزار شد.

در این مراسم روسا، مدرسان و دانشجویان علمی کاربردی استان، مسئولین استانی و شهرستان آمل حضور داشتند.

دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه علمی کاربردی مازندران طی سخنانی در این مراسم به توسعه آموزش پس از انقلاب شکوهمند اسلامی اشاره کرد و گفت: در رژیم پهلوی آموزش عالی مهارتی وجود نداشت و دانشگاه مهارتی علمی کاربردی و دانشگاه فنی حرفه ای از ثمره های با ارزش انقلاب اسلامی هستند.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی امام جمعه آمل نیز ضمن تقدیر از کارنامه موفق آموزش های مهارتی، تبدیل علم به ثروت و اشتغال زایی را از ویژگی های مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد.

همچنین در بخشی از این مراسم اولین مسابقه فینال مناظره مدرسان دانشگاه علمی کاربردی مازندران نیز برگزار شد که طی آن تیم مناظره مرکز علمی کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور کیاکلا در مقابل تیم مرکز علمی کاربردی بابل موفق تر بود.

راه اندازی شبکه فناوری شمال کشور توسط دانشگاه علمی کاربردی مازندران به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بخش دیگر این مراسم بود. این شبکه فناوری دارای ده مرکز نوآوری، رشد و شتاب دهنده بوده و به طور کاملا خصوصی و بدون هیچ بودجه دولتی تشکیل شده است.

در پایان این مراسم از افتخارآفرینان دانشگاه علمی کاربردی مازندران در سال 97 و خانواده سه شهید معزز علمی کاربردی استان تجلیل به عمل آمد.

#علمی_شو_کاربردی_شو

Instagram:@uast_ac_ir