اولین جلسه ستاد توسعه و تعالی فناوری های راهبردی استان مازندران برگزار شد

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۲۵ کد : ۴۲۶۶۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۳۶۲
ستاد توسعه و تعالی فناوری های راهبردی استان مازندران با دستورکار سیاست گذاری و ایجاد ساختار کلی ستاد تشکیل جلسه داد.

اولین جلسه ستاد توسعه و تعالی فناوری های راهبردی استان مازندران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی مازندران، اولین جلسه ستاد توسعه و تعالی فناوری های راهبردی استان مازندران به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید.

این ستاد به دستور استاندارمازندران و با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شد و ازوظایف مهم آن تلفیق و تدوین خروجی های اتاق فکر استان و ارائه آن به استاندار جهت تصویب و ابلاغ می باشد.

گفتنی است ریاست این ستاد بر عهده استاندار مازندران است و رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رؤسای بنیادنخبگان مازندران، پارک علم و فناوری استان، جهاد دانشگاهی، رییس دانشگاه علمی کاربردی مازندران و تنی چند از روسای دانشگاههای دیگر استان بهمراه مشاور علمی استاندار اعضای اصلی این ستاد می باشند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

Instagram:@uast_ac_ir