بیانیه دانشگاه علمی کاربردی مازندران بمناسبت یوم الله سیزده آبان

بسم الله القاصم الجبارین

"ملّت بزرگ ایران این شیطان بزرگ را از کشور بیرون کرد؛
نباید بگذاریم دوباره برگردد؛ نباید اجازه بدهیم نفوذ پیدا کند؛
دشمنی اینها تمام نمی شود."
 مقام معظم رهبری

سالروز تبعید پرچمدار مبارزه با استبداد و استکبار،حضرت امام (ره)، به ترکیه، شهادت پر افتخار دانش آموزان در راه مبارزه با استبداد و نیز فتح لانه­ی جاسوسی امریکا به دست دانشجویان برای همیشه در ذهن ملت بزرگ ایران و آزادی خواهان دنیا حک شده و درس های برگرفته از این روز نظیر بصیرت، هوشمندی، نگاه آرمانگرایانه توام با واقع گرایی در مقابل نگاههای یکسویه محافظه کار یا ساده لوحانه، لزوم انجام وظیفه در لحظه ی مورد نیاز و همچنین اتحاد و یکپارچگی امت و پیروی از امام  به عنوان چراغ راه مبارزه با استکبار برای ما و آیندگان  باقی مانده و خواهد ماند.

40 سال از انقلاب دوم دانشجویان و ملت ایران می گذرد و در این مدت هر روز چهره ی کریه استکبار به سرکردگی امریکای جنایتکار نه تنها برای ملت ایران بلکه برای ملت های منطقه و دنیا آشکارتر میشود. اعتراف صریح به نقش داشتن در کودتای 28 مرداد، حمایت از حکومت استبدادی شاه و همراهی وی در به خاک و خون کشیدن جوانان این مرز و بوم، عامل اصلی ایجاد جنگ بین ایران و عراق و حمایت همه جانبه از صدام حسین، حمایت از منافقینی که دستشان به خون جوانان این مرز بوم آغشته است و تحریم های ظالمانه علیه ملت شریف ایران و موارد بسیار دیگر همه موارد نابخشودنی است که هیچگاه از ذهن ملت ایران پاک نخواهد شد.

ما کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران ضمن گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و گرامیداشت یاد شهدای دانش آموز این روز ، نکاتی را با امت اسلامی در میان می گذاریم:

امروز مبارزه با استکبار، مقابله بدون تعارف با ایادی فرهنگی، سیاسی و اقتصادی آمریکای شیاد و عهد شکن و مزدوران او در اروپا و منطقه هست. متاسفانه در چند سال گذشته آدرسهای غلط برخی مسوولین و همچنین نفوذ برخی شیفتگان و مزدوران امریکایی در رسانه های مکتوب و دستگاه های تصمیم ساز و تصمیم گیر، منجر به ارسال سیگنالهای غلط سازشکارانه شده است. برخی می کوشند تا چهره ی وحشتناک و خشن و هیولایی امریکا را بزک کرده و به ملت و کشور خود خیانت کنند. ملت عزیز ایران و نسل جوان و برومند و با بصیرت انقلاب اسلامی تیزهوش تر از آن هستند که دچار ترفندهای نخ نمای امریکا و قلم به دستان مزدور امریکا در داخل شوند. حافظه ی تاریخی ملت فهمیده ی ایران ضعیف نبوده و نخواهد بود و هیچگاه عزت خویش را که به برکت امام عزیز و خون شهدای گرانقدر به دست آورده به چوب حراج نمیگذارد. زهی خیال باطل ، ملتی که هیهات من الذله را از حسین (ع) آموخته، هیچگاه سر در برابر استکبار فرود نمی آورد حتی اگر در راه یاری دین خدا ، تحریم شود و چندصد هزار شهید و جانباز و اسیر بدهد.

به اذعان بسیاری از موسسات مطالعاتی جهانی، آمریکا پس از یقین به عجز از حمله نظامی و تهدیدگری، رو به جنگ و تحریم اقتصادی آورده است و امروز ، در سایه دستگاه عریض و طویل رسانه ایش خود را سرخوش از پیروزی در این جنگ نشان می دهد. بنابراین باید توجه داشت که اقتصاد محل نزاع اصلی است. رمز پیروزی و شکست ما هم امروز به "حرکت مجاهدانه" در اقتصاد وابسته است.  متاسفانه زمزمه هایی مبنی بر اشتیاق شرکت های خارجی برای حضور در ایران و واردات به ایران شنیده میشود که بعضا رنج آور است. مبنای حرکت اقتصادی ایران باید اقتصاد مقاومتی باشد و مسوولان محترم باید مراقب باشند که مبادا ایران را به یک بازار مصرفی برای اجانب تبدیل کنند، که این قطعا یکی از زمینه های نفوذ اقتصادی دشمن برای ضربه زدن در مواقع حساس خواهد بود، چنان که در گذشته دیده ایم و می دانیم. به جای واردات باید به فکر انتقال تکنولوژی، بها دادن به تحقیق و توسعه، رونق دادن به تولید و تعمیق ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخت که همانا فرمایش بنیانگذار نظام مقدس چنین بوده است :

«اکنون ملت های محروم جهان بیدار شده اند و طولی نخواهد کشید که این بیداری ها به قیام و نهضت و انقلاب انجامیده و خود را از تحت سلطه ستمگران مستکبر نجات خواهند داد. و شما مسلمانان پایبند به ارزش های اسلامی می بینید که جدایی و انقطاع از شرق و غرب، برکات خود را دارد نشان می دهد؛ و مغزهای متفکر بومی به کار افتاده و به سوی خود کفایی پیشروی می کند.‏»(صحیفه امام، جلد 21، ص 441)

در فرازی دیگر چنین می فرمایند:

«‎‏آیا نمی دانید که کشور اسلامی در آن زمان یک پایگاه نظامی برای آمریکا بود و با آن، عمل یک مستعمره می کردند و از مجلس تا دولت و قوای نظامی در قبضه آنان بود و مستشاران و صنعتگران و متخصصان آنان با این ملت و ذخایر آن چه می کردند؟‏»(صحیفه امام، جلد21، ص 442)

ایشان بعد از انذار به بلای وابستگی می فرمایند:

«وصیت من به همه آن است که با یاد خدای متعال به سوی خودشناسی و خود کفایی و استقلال، با همه ابعادش به پیش، و بی تردید دست خدا با شما است.»

و نکته ی آخر اینکه بر مبنای آموزه های قرانی، مبارزه ی ملت ایران با استکبار دائمی خواهد بود و شعار مرگ بر آمریکا تا زمانیکه نظام سلطه گر و تمامیت خواه  کنونی در آمریکا حاکم باشد، نه تنها در سراسر ایران بلکه در همه ی دنیا حتی خود امریکا طنین انداز خواهد بود. همه می دانند این شعار علیه نظام سرمایه داری استکباری است که از جنگ جهانی تا کنون با ریختن خون ملت های دنیا سر پا مانده است.

#علمی_شو_کاربردی_شو

www.uast.ac.ir