اطلاعات تکمیلی فراخوان مدرسان حق التدریس سال ۹۸

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۷ کد : ۴۷۹۲۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

علاقمندان واجد شرایط، با توجه به عناوین رشته‌های تحصیلی مورد نیاز (بر اساس فایلهای پیوست) و سایر شرایط شرکت در این فراخوان می ‌توانند از تاریخ 08/10/98 لغایت 21/10/1398 به سامانه جامع جذب و مدرسان به آدرس https://jam.uast.ac.ir مراجعه و پس از مطالعه دقیق مفاد متن فراخوان حاضر نسبت به ثبت نام در یکی از گروه درس­های اعلام شده و با توجه به شهر محل تدریس، اقدام نمایند.

ملاک ثبت نام متقاضیان در فراخوان، تکمیل فرمهای سامانه، پرداخت وجه اولیه ثبت نام و اخذ کد رهگیری از سامانه جامع جذب و مدرسان می­باشد.

برخی از شرایط ثبت نام در این فراخوان به شرح زیر می باشد:

- دارا بودن شرایط سنی حداقل 28 و حداکثر 70 سال تا تاریخ فراخوان بعبارت دیگر متولدین بعد از 01/01/1328 و قبل از 30/12/1370 مجاز به شرکت در این فراخوان می­باشند.

- دارا بودن مدرک دکتری یا کارشناسی ارشد مرتبط

- حداقل معدل  برای دوره کارشناسی ارشد و دکتری حرفه­ای و دکتری تخصصی 16 می‌باشد. در سایر موارد معدل های A و B و معدل های 4 و 3 قابل قبول می باشد.

-رشته تحصیلی متقاضی باید در دو مقطع آخر تحصیلی همخوانی داشته باشد

- دارندگان مدرک کمتر از کارشناسی ارشد یا مدارک معادل مجاز به ثبت نام نبوده و پرونده این قبیل افراد بررسی نمی‌شود.

-  دارندگان مدارک دوره های تحصیلی الکترونیکی، غیرحضوری یا مجازی مجاز به ثبت نام نبوده و پرونده این قبیل افراد بررسی نمی گردد.

توصیه می‌شود متقاضیان قبل از ثبت نام نسبت به مطالعه دقیق شرایط فراخوان و آماده نمودن فایل الکترونیکی کارت ملی، صفحات شناسنامه، مدرک تحصیلی دو مقطع آخر، ریز نمرات، کارت پایان خدمت و یا معافیت (مخصوص آقایان) اقدام کنند.

یادآور می شود در مرحله دوم ثبت نام، بارگذاری تصاویر تمامی مدارک و مستندات مورد نیاز اعلام شده در سامانه، برای ثبت درخواست الکترونیکی، ضروری است. همچنین فقط مدراک بارگذاری شده در سامانه در روز مصاحبه ارزیابی خواهد شد.

در روز مصاحبه متقاضیان باید اصل مدارک و مستندات بارگذاری شده را به صورت فیزیکی و در قالب کلیربوک مطابق با جدول شماره یک (پیوست) ارائه نماید.

تعهدنامه مدرسان

راهنمای تشکیل پرونده الکترونیکی

راهنمای تشکیل پرونده الکترونیکی(۲)

مدرسان غیر معارف مازندران