نیاز امروز کشور تربیت نیروی کاردان، متخصص و کارآفرین است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران، دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران که در جمع اصحاب رسانه در مرکز علمی کاربردی فولادین ذوب آمل سخن می گفت، با اذعان این مطلب که افزایش سطحی کیفی آموزشهای مهارتی همواره در دستور کار بوده و از دغدغه های مهم دانشگاه است، افزود: پذیرش مهر 1400 دانشگاه جامع علمی کاربردی از 24 مرداد ماه آغاز شده و تا 7 شهریور ادامه دارد و 20 مرکز علمی کاربردی در سطح استان مازندران در مهرماه جاری با ظرفیت 5 هزار نفر پذیرش دانشجو خواهند داشت.
وی افزود: در حال حاضر 7 هزار دانشجوی در مراکز علمی کاربردی استان در حال فراگیری آموزشهای مهارتی هستند که 52 درصد آنان در گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، 27 درصد در گروه صنعت، 17 درصد در گروه فرهنگ و هنر و 4 درصد در گروه کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.
شیخ الاسلامی ادامه داد: نیاز امروز کشور تربیت نیروی کاردان، متخصص و کارآفرین است، کسانی که بتوانند در کنار دانش نظری صاحب تجربه و مهارت باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران در ادامه گفت: در کشورهای توسعه یافته کاردان ها، تکنسین ها و مهندسین حرفه ای هستند که صنعت را می گردانند و این امر باید در کشور ما نیز الگو قرار بگیرد.
او با بیان اینکه نبود اطلس جامع آموزش عالی کشور به شدت احساس می شود و برای پرهیز از موازی کاری باید ماموریت هر دانشگاه مشخص شود، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی از معدود دانشگاههایی است که مسیر ماموریت گرا شدن را طی کرده است.
وی در پایان با اشاره به مراکز علمی کاربردی شهرستان آمل گفت: سه مرکز علمی کاربردی فولادین ذوب آمل، فرهنگ و هنر واحد 5 و لبنی دوشه (هراز) آمل از مراکزی هستند که به طور کامل ماموریت گرا هستند و با امکانات مطلوب و تجهیزات مناسبی که فراهم کرده اند به ارائه آموزشهای مهارتی می پردازند.
* آموزش در دل صنعت ویژگی مرکز لبنی دوشه آمل؛
در ادامه این نشست عبدالعلی رویان رئیس مرکز علمی کاربردی لبنی دوشه (هراز) آمل طی سخنانی گفت: مرکز لبنی دوشه آمل که از مهر ماه 1399 آغاز به فعالیت کرده است، در حوزه ماموریتی مشخص فعالیت می کند و از تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی مناسبی برخوردار است.
رئیس مرکز علمی کاربردی لبنی دوشه (هراز) آمل ادامه داد: دو رشته کاردانی فنی صنایع غذایی شیر و فرآورده های لبنی، کاردانی فنی کنترل کیفیت مواد غذایی این مرکز در حوزه فعالیت کارخانه متبوع است و آموزش در دل صنعت از ویژگی این مرکز است.
وی در پایان خاطر نشان کرد از همه ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در شرکت لبنی دوشه هراز آمل در راستای آموزش و بهره وری آموزش استفاده می کنیم.
* کلیه رشته های مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل در حوزه ماموریتی فرهنگ و هنر است؛
دکتر روح اله افراه رئیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 آمل نیز در این نشست گفت: ماموریت مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر تربیت نیروی ماهر و حرفه ای در این حوزه است و مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 آمل از نگاه درونی به طور کامل ماموریت محور عمل می کند چرا که کلیه رشته های این مرکز در حوزه ماموریتی فرهنگ و هنر است.
وی با بیان اینکه قبل از دوران شیوع ویروس کرونا مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل تجارب موفقی چون برگزاری کمپ کارآفرینی پوشاک ورزشی، رویداد شتاب موسیقی و رویداد شتاب در حوزه عکاسی را داشته است، افزود: تدوین و توسعه رشته های جدید، گرایش های متعدد در رشته ها و حفظ کیفیت از برنامه های دائمی دانشگاه جامع علمی کاربردی است و مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل نیز در همین مسیر گام بر می دارد.
#علمی_شو_کاربردی_شو
